Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Καθαρίστριες, δημοτικοί αστυνομικοί & σχολικοί φύλακες στο Υπ. Οικονομικών - Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Α.Α. Απ. Κόσσυβας στο MEGA

Εξω από το υπουργείο Οικονομικών παραμένουν αυτή την ώρα οι απολυμένες καθαρίστριες. Νωρίτερα έξω από το υπουργείο πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί  οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και τελικά δεν απορροφήθηκαν σε φορείς και υπηρεσίες του Δημοσίου.
φωτογραφία: naftemporiki.gr
 Όπως καταγγέλλουν, συνολικά 226 δημοτικοί αστυνομικοί μένουν τελικά χωρίς δουλειά, παρά τις αντίθετες υποσχέσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση και οι τόνοι ανέβηκαν όταν ένα μέλος του  Διοικητικού Συμβουλίου των Εφοριακών Αττικής, η κα. Σκλαβάκη Φρόσω ζήτησε να ανέβει μαζί με δύο καθαρίστριες στο γραφείο του διευθυντή διαχείρισης προσωπικού του υπουργείου, κ. Αθανάσιο Μάρα.

Ο κ. Μάρας κατέβηκε από το γραφείο του και είχε μια μικρή συνομιλία με τόσο με την κ. Σκλαβάκη όσο και με τις καθαρίστριες.
ARAXNH 02


Στο πλευρό των καθαριστριων που για 31η μερα διαμαρτύρονται εξω απο το Υπ οικονομικων στη Καραγιώργης Σερβίας βρίσκονται και οι σχολικοι Φύλακες.

Έξω από το υπουργειο οικονομικών βρέθηκε και ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

ARAXNH 01
.k2


Πηγή:  http://www.newsbomb.gr/

Δείτε το σχετικό βίντεο στο MEGA:


Πηγή: http://www.megatv.com/

Δείτε επίσης τις δηλώσεις του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον ΑΝΤΕΝΝΑ: "Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους απολυόμενους"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου